Onze bedrijven

Onder de H&K groep vallen de volgende bedrijven: Welplast, H&K , Temmen & Koop, De Vloerverwarmingspecialist en Spero. De samenvoeging van deze bedrijven zorgt voor een nog betere en efficiëntere samenwerking! Door de bundeling van onze expertises in technische groothandel, projecten, vloerverwarming, beton boren en zagen kunnen onze opdrachtgevers vertrouwen op een uitstekende dienstverlening. Voor onze medewerkers betekent dit dat wij naast uitdagende werkzaamheden ook verschillende doorgroeimogelijkheden kunnen beiden.

H&K

H&K is een technische groothandel voor installateurs en we leveren alles wat gebruikt wordt voor het vervoer van gas, water en lucht in de woningbouw en utiliteitsbouw. Wij hebben een zeer divers productaanbod en kunnen in opdracht ook volledige vloerverwarmingsprojecten voor je uitvoeren van A tot Z+.

Naast vloerverwarmingsprojecten kun je ons ook inschakelen bij projecten voor o.a. infiltratiesystemen, beregeningssystemen, riolering, etc. Samen met onze opdrachtgevers maken we berekeningen, zodat vooraf duidelijk is wat er voor jouw project noodzakelijk is. Onze klanten zijn dan ook voornamelijk installateurs en grond- weg en waterbouwers, uit Noord- en Oost-Nederland.

Meer over H&K Technische groothandel

Temmen en Koop

Wil jij projectmatig vloerverwarming laten aanleggen? Bij Temmen en Koop kun je jouw vloerverwarmingsproject volledig uitbesteden. Projectmatig werkt Temmen en Koop veel binnen de woning- en utiliteitsbouw.

Temmen en Koop verkoopt en installeert vloerverwarmingssystemen en alle bijbehorende producten. De dienstverlening van Temmen en Koop omvat projecten en het infrezen en (ver)leggen van vloerverwarming.

Meer over Temmen en Koop

De Vloerverwarming­specialist

Naast zakelijke vloerverwarmingsprojecten kunnen particulieren ook bij ons terecht. Ons bedrijf De Vloerverwarmingspecialist heeft jarenlange ervaring in het infrezen en de aanleg van vloerverwarming. Zoals de naam al zegt zijn ze een echte specialist op dit vlak. Zij adviseren je graag persoonlijk over de mogelijkheden en de juiste keuze van jouw vloerverwarmingsinstallatie.

Meer over de vloerverwarmingspecialist

Welplast

Welplast is dé regionale totaalleverancier op het gebied van watertechniek en aanverwante producten. Welplast voorziet haar klanten al jaren van technische kwaliteitsproducten tegen gunstige prijzen. Daarnaast is Welplast zijn klanten van dienst met vakkundige adviezen, scherpe offertes en snelle levering op het gebied van kunststof leidingsystemen, technische artikelen, HWA infiltratie, pompen, PE-producten en beregeningssystemen.

Meer over Welplast

Spero

Als montagebedrijf voor de H&K Groep installeren wij vloerverwarmingssystemen in heel Nederland. Bij ons heb je één aanspreekpunt en spreek je voortdurend met dezelfde persoon, gedurende het gehele project. Daarmee wordt overleggen efficiënter, weet je direct wie u moet hebben en komt dat het resultaat ten goede! Het houd voor ons niet op bij slechts het monteren van jouw vloerverwarmingssysteem. Wij kunnen op aanvraag ook de tekeningen, het materiaal én de inregeling van het systeem verzorgen. Zo kun je het gehele project zonder zorgen uitbesteden!

Meer over Spero
Meer informatie of contact?

Wil je meer informatie over onze werkzaamheden of een keer vrijblijvend kennismaken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Naar contact