Kom ook werken bij H&K Groep

Bekijk onze vacatures en solliciteer gemakkelijk en snel.

Onze vacatures

Over ons

In 1997 hebben Henk en Klaas (H&K), beide van origine installateurs, de beslissing genomen om samen een groothandel op te richten in Zwolle. Aan de Schoenerweg werd een pand gekocht, en een voorraad aangelegd met voornamelijk PVC en koperen materiaal. In de jaren die volgden groeide het bedrijf en de klanten gestaag door, voornamelijk in de regio Zwolle en Kampen. In 2007 zwaaiden Henk en Klaas af als eigenaar en in dat jaar werd H&K door de nieuwe eigenaar (Dick Schulenburg) overgenomen. Vanaf 2013 is Gijsbert Verhoek toegetreden als mede-eigenaar van H&K.

In de jaren die volgden is H&K steeds verder gegroeid. Vanaf 2017 is de vestiging Nijverdal operationeel, om ook de klanten in de regio Oost te kunnen bedienen.

Overname Temmen en Koop

In 2021 heeft H&K de Temmen en Koop Groep te Emmen overgenomen. Met deze overname heeft H&K de regio waarin het werkzaam is vergroot.

Overname Welplast

Met de overname van Welplast in Ermelo zet H&K een forse stap richting een dynamische onderneming. Welplast voorziet haar klanten al vele jaren van technische kwaliteitsproducten en is haar klanten van dienst met vakkundige adviezen, scherpe offertes en snelle levering op het gebied van kunststof leidingsystemen, technische artikelen, HWA infiltratie, pompen, PE-producten en beregeningssystemen mede hierom past Welplast goed bij H&K.

Nieuwe naam

Door deze overnames heeft H&K besloten om met ingang van 2023 verder te gaan onder de naam H&K Groep. De H&K Groep bestaat uit de bedrijven Welplast, H&K, Temmen & Koop, De Vloerverwarmingspecialist en Spero. Binnen de H&K Groep werken we met echte professionals in elk vakgebied. Daarnaast mag je ervan uitgaan dat onze voorraden altijd op peil zijn en dat we je van A tot Z+ ondersteunen in het proces. We denken graag met je mee en samen zorgen we ervoor dat het goed komt!

Ambitie

Bij H&K Groep hebben we een warm hart voor de techniek! Daarbij verliezen we elkaar niet uit het oog. Ons enthousiasme voor het vak maakt dat we elkaar graag op weg helpen en de vooruitgang gunnen. Samen zorgen we ervoor dat het goed komt en niemand er meer omkijken naar heeft! Zo willen we investeren in duurzame relaties met onze klanten, medewerkers en leveranciers.

Belofte

Comfort leveren staat bij ons voorop, daar doen we graag een stapje extra voor! We maken het onze klanten en relaties dan ook zo gemakkelijk mogelijk, met alle disciplines onder 1 dak, de beste kwaliteit, een heleboel kennis en een voorraad die continu op peil is. Hierdoor grijpt niemand mis bij ons en zitten steeds meer mensen er thuis behaaglijk warm bij!

Organogram

Certificeringen en keurmerken

Op alle facetten van technisch dienstverlening houden wij een hoge standaard aan. Daarom laten wij ons beoordelen en certificeren op talrijke vlakken. Voor opdrachtgevers betekent dit een extra bevestiging van onze kundigheid en betrokkenheid. Bekijk hier onder onze actuele certificeringen en keurmerken.

VCA

De H&K Groep is VCA gecertificeerd. Dit betekend dat onze medewerkers iedere dag veilig en gezond aan het werk kunnen. Onze medewerkers worden structureel ingelicht en werkplekken, machines en persoonlijke beschermingsmiddelen worden geregeld geïnspecteerd. Op deze manier is de kans op een ongeval kleiner. We laten hiermee zien dat wij veilig en gezond werken belangrijk vinden en een deskundige en betrouwbare opdrachtnemer zijn voor onze klanten. Zelf op zoek naar meer informatie over de VCA certificering, klik op de onderstaande knop om op de officiële VCA site te komen.

Vca certificaat bekijken

CO2-Prestatieladder

Wij staan voor het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten en diensten, en voor het waarborgen van de veiligheid en gezondheid van onze vaste en tijdelijke werknemers en van derden. Ons beleid is erop gericht om te leren van gemaakte fouten en op het voorkomen van persoonlijk letsel, materiële schade en milieuschade en het reduceren van onze CO2-footprint. Wij baseren ons beleid op een periodieke meting van onze klanttevredenheid, op lering uit incidenten en ontvangen klachten, en op een periodieke inventarisatie en evaluatie van de in ons bedrijf voorkomende risico’s en CO2-uitstoot.

Wil je weten hoe wij onze CO2-footprint verlagen lees dan onze nieuwsbrieven:

Vanuit de CO2-Prestatieladder nemen wij deel aan een sector- en/of keteninitiatief. Welke dit is lees je hier.

Meer over CO2-Prestatieladder

Brancheplan verpakkingen

Binnen de H&K groep geloven we in de kracht van duurzame verandering. Binnen onze branche nemen we daarom ook onze verantwoordelijkheid om bij te dragen aan een duurzamere toekomst. Ons Brancheplan Verpakkingen vormt de basis van onze visie en ambitie om de impact van de verpakkingen op het milieu te verminderen, te verduurzamen en hergebruik te stimuleren.

Vanuit de Brancheplan Verpakkingen nemen wij deel aan een sector- en/of keteninitiatief.
Meer weten? Klik dan hier.

Ons Brancheplan verpakkingen bekijken

Meer informatie of contact?

Wil je meer informatie over onze werkzaamheden of een keer vrijblijvend kennismaken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Naar contact