Waar houdt H&K Groep zich mee bezig?

Onze dienst­verlening

Binnen de H&K Groep werken we met echte professionals in de vakgebieden; technische groothandel, projecten en vloerverwarming. Je kunt er bij ons vanuit gaan dat onze voorraden altijd op peil zijn en dat we je van A tot Z+ ondersteunen in het proces. We denken graag met je mee en samen zorgen we ervoor dat het goed komt! Je kunt bij ons vertrouwen op onze uitstekende dienstverlening die er alleen maar sterker op wordt.

Technische groot­handel

Al meer dan 25 jaar vinden installateurs, grond- weg- en waterbouwers, bouwers en klussers de weg naar H&K voor hun materialen. Kortom wij leveren alles wat gebruikt wordt voor het vervoer van gas, water en lucht in de woningbouw en utiliteitsbouw. Klanten van H&K zijn dan ook voornamelijk installateurs en grond-, weg- en waterbouwers, uit Noord- en Oost-Nederland.

Lees meer

Vloerverwarming

Wil jij vloerverwarming laten aanleggen? Bij ons kun je jouw vloerverwarmingsproject volledig uitbesteden. Projectmatig werken wij met name voor de woningbouw en utiliteitsbouw en ontzorgen wij graag van A tot Z+. Wij verkopen en installeren vloerverwarmingssystemen en alle bijbehorende producten.

Lees meer

Projecten

H&K Projecten kun je naast vloerverwarmingsprojecten ook inschakelen bij projecten voor o.a. infiltratiesystemen, beregeningssystemen, riolering, etc. Samen met onze opdrachtgevers maken we berekeningen, zodat vooraf duidelijk is wat er voor jouw project noodzakelijk is. Ook voor de aanschaf en levering van de noodzakelijke materialen ben je bij ons aan het juiste adres.

Lees meer
Meer informatie of contact?

Wil je meer informatie over onze werkzaamheden of een keer vrijblijvend kennismaken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Naar contact