Jouw partner voor prefab oplossingen

Bij H&K Groep begrijpen we de uitdagingen van hedendaagse bouwprojecten: tijdsdruk, kwaliteitseisen en de constante zoektocht naar kostenbesparing. Daarom zetten wij vol in op prefab – een flexibele en efficiënte methode die verder gaat dan alleen vloerverwarming. Prefab, kort voor prefabricatie, houdt in dat wij installatieonderdelen vooraf in onze werkplaats assembleren. Dit leidt tot snellere installatietijden op de bouwplaats, hogere kwaliteit en minder afval.

Onze prefab oplossingen

Prefab vloerverwarming
Onze prefab vloerverwarming wordt voor gemonteerd op draadmatten, klaar voor snelle installatie direct op de bouwvloer. Daarnaast bieden we oplossingen voor prefab betonvloeren, waarbij de montage van vloerverwarming tijdens het productieproces van de betonvloeren wordt geïntegreerd.

Prefab vloerverwarmingsverdelers
Voor een efficiëntere montage op de bouw, monteren we de verdelers vooraf op een houten achterplaat. Deze kunnen naar wens voorzien worden van bijvoorbeeld een opbouwstopcontact en vooraf geprogrammeerde naregeling.

Prefab riolering
Om installatietijden te versnellen leveren we lengtes PVC-buis op maat, voorzien van hulpstukken. De prefab riolering wordt gemaakt volgens tekening. Dit zorgt voor een naadloze integratie en installatie.

Kwaliteitsmaterialen van vertrouwde merken

Voor al onze prefab oplossingen gebruiken we uitsluitend materialen van hoge kwaliteit van bekende merken zoals RBM, Watts, Wavin, Dyka.

Dit leveren wij samen met H&K Technische Groothandel of Welplast Technische Groothandel

lees meer

Compleet ontzorgd van A tot Z+

Bij H&K Groep gaan we een stap verder door niet alleen efficiënte prefab oplossingen aan te bieden, maar ook door het volledige prefab proces van A tot Z+ te verzorgen. Dit betekent dat we jouw volledig kunnen ontzorgen, van de eerste ontwerptekeningen tot de uiteindelijke installatie.

“Wat de klant nodig heeft, voeren wij uit!”
We staan open voor elke vorm van prefab binnen de installatiebranche en zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om onze services aan te passen en te verbeteren. Dit betekent dat we niet alleen een breed scala aan standaard prefab oplossingen bieden, maar maatwerk leveren op basis van specifieke projectvereisten.

Meer weten?

Ontdek de voordelen van prefab met H&K Groep! Kies voor snelheid, kwaliteit en efficiëntie. We bereiden alles tot in detail voor, voor een zorgeloze installatie op locatie. Benieuwd hoe prefab jouw project kan vereenvoudigen? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

Naar contact