Vloer­verwarming

Of je nu projectmatig vloerverwarming wilt laten aanleggen of als particulier je huis duurzaam wilt verwarming middels vloerverwarming? Je kunt jouw volledige vloerverwarmingsproject bij ons onderbrengen. Of het nu gaat om een enkele nieuwbouwwoning, een renovatie of een project van 500 woningen; het is voor ons geen probleem! Onze werkvoorbereiders berekenen en calculeren het gehele project, waarna je een scherpe offerte van ons ontvangt. Na akkoord gaan onze tekenaars alles in een tekening verwerken. Onze monteurs gaan dan aan de slag om jouw project volledig af te ronden. Met Welplast Vloerverwarming, Spero vloerverwarming en Temmen & Koop, hebben we alle diensten en expertises in huis voor jouw vloerverwarmingsproject.

Ook als je als particulier de totale aanleg van een vloerverwarmingssyteem wilt uitbesteden dan kun je bij ons terecht. Onze dochteronderneming De Vloerverwarmingspecialist staat je klaar.

Meer informatie of contact?

Wil je meer informatie over onze werkzaamheden of een keer vrijblijvend kennismaken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Naar contact